Menu
A+ A A-

Hitel, Hitelkalkulátor 2014

A Provident gyorskölcsönre egyre több a panasz

Sokan panaszkodnak, hogy sokat fizetnek vissza a felvett kölcsön után a Provident részére ! Sajnos ilyenkor már nem lehet mit tenni, a gyorskölcsönöket nyújtó cég vállalkozásként működik és előre kellett volna átgondolni, hogy később tudják-e fizetni a heti törlesztőrészleteket vagy sem !

Panasz benyújtására az alábbi módokon van lehetőség :

Kérjük, szíveskedjék figyelmesen elolvasni az alábbi ismertetőt, amelyben a fogyasztói bejelentéseket és panaszokat kezelő szervezeti egységeinkről, az egyéb jogorvoslati lehetőségekről, valamint felügyeleti szervünkről tájékoztatjuk.

Panaszkezelési tájékoztató 

Amennyiben a kölcsönszerződéssel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése, problémája merülne fel, az alábbi lehetőségekkel élhet:

  • Telefonon:
    Társaságunk Ügyfélszolgálatához fordulhat a 06 40 50 50 50-es telefonszámon
  • Írásban:
    Panaszát levélben, vagy a panasz-bejelentő nyomtatványt kitöltve küldheti el Ügyfél-tájékoztatási Csoportunk részére (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 42-46.).

A panasz-bejelentő nyomtatvány letölthető itt: Panasz-bejelentő nyomtatvány
 
Személyesen:
az illetékes Adminisztrációs központot személyesen is felkeresheti nyitvatartási időben.

Adminisztrációs központjaink listáját itt találja: Adminisztrációs központok 

 

Vállalatunk panaszkezelési szabályzatát az alábbi linken érheti el:

Panaszkezelési szabályzat

 

Tájékoztatjuk, hogy panasza elutasítása, vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén – panasza jellege szerint - az alábbi hatósághoz, illetve testülethez fordulhat:

Magyar Nemzeti Bank

levelezési címe: 1534 Budapest BKKP Pf. 777

telefon: 06 40 203 776
e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pénzügyi Békéltető Testület (a szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita esetén)

levelezési címe: H-1525 Budapest BKKP Pf. 172

telefon: 061-4899-100
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Természetesen igényének érvényesítéséhez az illetékes bíróságnál is eljárást indíthat.

Tájékoztatjuk, hogy a nem saját néven megtett panaszhoz elengedhetetlenül szükséges csatolni a formai és tartalmi szempontból megfelelő meghatalmazást is. Banktitoknak minősülő adatokat harmadik személy részére akkor adhatunk ki, ha ügyfelünk a rá vonatkozó, kiszolgáltatható banktitokkört pontosan megjelölve erre felhatalmazást ad. Az írásbeli meghatalmazás megadására sor kerülhet közokirati (közjegyző által hitelesített meghatalmazás) vagy teljes bizonyító erejű magánokirati (két tanú jelenlétében aláírt meghatalmazás) formában is. A meghatalmazottak eljárásának megkönnyítése érdekében az alábbi linken érhető el egy meghatalmazás minta:

Meghatalmazás